قانون و حکم کاشت ناخن از نظر شرعی چیست؟
امروزه بسیاری از خانم ها برای زیبایی دست های خود ناخن های خود را رنگ می کنند. این که کاشت ناخن ممنوع است یا خیر مطرح می شود.
در هنگام وضو و غسل هر گاه جسم خارجی به عضوی از بدن بسته شود و از ورود آب جلوگیری کند طبق نظر همه فقها و اسلام. برای وضو و غسل امکاناتی وجود دارد ولی چون حرام است باید از بدن خارج شود.
علیرغم توصیه مراجع به کاشتن ناخن توسط زنان. اما اکثریت آنها فکر نمی کنند که این به تنهایی نقض قوانین شرع باشد.
مردان نباید از کاشت ناخن استفاده کنند زیرا جامعه مذهبی به آن به عنوان زیور زنانه نگاه می کند. ما علاقه مند به شنیدن نظرات داوران هستیم، پس با ما همراه باشید.
نظرات کارشناسان حقوقی در مورد کاشت ناخن زنان به شرح زیر است:
دیدگاه حضرت آیت الله خامنه ای در مورد قانون کاشت ناخن به شرح زیر است:
باید در محرم پوشانده شود هر چند این رفتار زینت زن تلقی شود. مهم است که در حین فرسایش، از تماس پوست با آب جلوگیری کنید. اگر پول زیادی دارید و یا اگر از پس مشکلات برمیآیید، همچنان میتوانید وضو جبیره را بگیرید.
وضو گرفتن در روزهای آینده ترجیح داده می شود زیرا وضو اولیه شما باطل می شود.
نظر آیت الله گلپایگانی در مورد کاشت ناخن این است که:
آنها ادعا می کنند که در این شرایط، شستشو و وضو قبل از برداشتن کاشت ناخن از روی ناخن ترجیح داده می شود. همین وضو را بگیر و تیمم کن تا یقین پیدا کنی، ولی اگر برطرف نشد، انجام بده.
نظر آیت الله شبیری زنجانی در مورد پرونده کاشت ناخن به شرح زیر است.
غیرقابل قبول بد است اگر از این طریق قصد کشتن گیاه را داشتی ولی موفق نشدی، وضو و غسل کن. به دنبال آن، مستحب استحصال و ابطال است.
در مورد کاشت ناخن آیت الله مکارم شیرازی تصمیم گرفت.
ظاهراً زنان مجاز به کاشت ناخن نیستند. با این حال، اگر برای انجام آن ساخته شده باشید، به عنوان یک جنکس در نظر گرفته می شود.
:: موضوعات مرتبط:
کاشت ناخن ,
,
:: برچسبها:
کاشت ناخن,کاشت ناخن پودری,کاشت ناخن قالبی,کاشت ناخن نمازی,کاشت ناخن لاک ژل,کاشت ناخن موقت,کاشت ناخن اکلیلی,کاشت ناخن تاجی,کاشت ناخن ابریشمی,کاشت ناخن گیاهی,کاشت ناخن آکواریم ,
:: بازدید از این مطلب : 360
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0